🚚 Ingyenes szállítás 37 990 Ft felett | ✅ 100% elégedettségi garancia
Főoldalra / Szakértők

Szakértők

A Golden Tree-nél büszkék vagyunk arra, hogy az adott terület legjobb szakértőivel dolgozhatunk együtt. A sokéves tapasztalat és a segíteni akarás szakértőink legfőbb erénye, és csapatunkkal együtt egészen biztosan elvezetnek a jó egészséghez és a jó közérzethez.

support

Gersi Mihály

A testi átalakulás és az egészséges életmód szakértője.

Gersi Mihály, a Golden Tree portál társalapítója, amely az egészséges életmód egyik vezető honlapja, melyet havonta több, mint 200.000 olvasó látogat.

Sabine

Sabina Blumauer

A helyes testtartás szakértője (Gokhale módszer), coach, tréner és oktató.

Sabina Blumauer biológus, aki 2013 óta foglalkozik hivatásszerűen a hátfájás enyhítésével, elsődlegesen helyes testtartás elsajátításával. Egyike azon kevés európai tanároknak, akik a Gokhale-módszert oktatják. Ez a módszer világelső a mozgásszervi fájdalomcsillapításban, antropológiai és anatómiai kutatásokon alapul.

Dr. Matic Fabjan

Dr. Matic Fabjan

Plasztikai sebész

Dr. Matic Fabjan a plasztikai-, helyreállító- és esztétikai sebészet specialistája. Társalapítója az Estetika Fabjan klinikának, ahol az elmúlt két évtizedben több, mint 10 000 páciensnek segítettek. Esztétikai sebészettel, ambuláns esztétikai eljárásokkal és lézeres eljárásokkal is foglalkozik.

dr Eric Wood

Dr. Eric Wood

A természetgyógyászat doktora és okleveles teocentrikus specialista.

Dr. Eric Wood Columbia-ban (Washington D.C.) tevékenykedő, engedéllyel rendelkező természetgyógyász orvos, aki a Kanadai Természetgyógyászati Egyetemen szerzett diplomát. A Vallási Tanácsadás és Gyógyítás Bizottságától teocentrikus gyógyítói engedélyt kapott. Ez lehetővé teszi számára, hogy a nem invazív, gyógyszermentes gyógymódok és terápiák széles skáláját alkalmazza. Munkájában a spiritualitást olyan alapvető erőként alkalmazza, amely segíti az emberek gyógyulását.

Tamara Simovič

Személyi edző

A nevem Tamara Simovič, nemzetközileg elismert női személyi edző és testformáló szakértő vagyok.

Azért hoztam létre a Perfect Girl programot, hogy segítsek minden nőnek visszanyerni azt az energiát, önbizalmat és testet, amire vágyik és amit megérdemel.

Naponta megosztom tippjeimet a Facebookon és az Instagramon, ahol több, mint 100 000 lány követ engem.

Dr. Mitja Mächtig

Dr. Mitja Mächtig

Ortopéd sebész szakorvos

Dr. Mitja Mächtig ortopéd sebész szakorvos. A Rožna Dolina Sebészeti Szanatóriumban és a Nova Gorica-i Dr. Franca Derganca Általános Kórházban dolgozik, ahol számos sebészeti beavatkozást végez.

Alja Malis

Alja Malis

Személyi edző

Alja Brina és Nika Luna anyukája, valamint az Exercise Clinic alapítója és vezetője. Első alkalommal császármetszése, másodszorra pedig hüvelyi szülése volt, miközben számos olyan problémát tapasztalt, amelyekkel a modern anyukák is szembesülnek, a medencefájdalomtól és a szimphysis pubistól a diastasis recti-ig (a hasizmok szétnyílása), és amelyeket ő maga is sikeresen rehabilitált, és több ezer más anyukának is segített ebben.

Dr. med. Darija Strah főorvos

Szülész- nőgyógyász szakorvos

25 éve keresi az új megoldásokat és kezeléseket a nők számára az élet minden szakaszában. Ő a Strah-PCOS Klinika magándiagnosztikai központ alapítója Domžale-ban, és szakértői tudásával segítséget nyújt minden női egészségügyi problémával kapcsolatban.

Dr. Tomislav Majić

Dr. Tomislav Majić

Kardiológus

Dr. Tomislav Majić kardiológus, a Šmarješke Toplice Spa kardiológiai rehabilitációs központjának alapítója.

Belgyógyászat, kardiológia és szív rehabilitáció, valamint a cerebrovaszkuláris és a perifériás artériás és vénás Doppler-szonográfia területén rendelkezik szakvizsgával.

Tina_Fabjan

Tina Fabjan, dr. dent. med.

Dr. Tina Fabjan 2005-ben szerzett diplomát a ljubljanai egyetem orvosi karán, majd később a világ számos pontjáról bővítette szakismeretét különféle fogászati szolgáltatásokról.

A megfelelő tanácsokkal és információkkal mindenkinek sikerül - neked is!
Add meg email címed az ingyenes tanácsokért, melyek már több, mint 10.000 embernek segítettek.
Legyünk barátok