🚚 Ingyenes szállítás 37 990 Ft felett | ✅ 100% elégedettségi garancia
Főoldalra / Szakértők / Dr. Eric Wood

Dr. Eric Wood

A természetgyógyászat doktora és okleveles teocentrikus specialista.

Dr. Eric Wood Columbia-ban (Washington D.C.) tevékenykedő, engedéllyel rendelkező természetgyógyász orvos, aki a Kanadai Természetgyógyászati Egyetemen szerzett diplomát. A Vallási Tanácsadás és Gyógyítás Bizottságától teocentrikus gyógyítói engedélyt kapott. Ez lehetővé teszi számára, hogy a nem invazív, gyógyszermentes gyógymódok és terápiák széles skáláját alkalmazza. Munkájában a spiritualitást olyan alapvető erőként alkalmazza, amely segíti az emberek gyógyulását.

Az általános orvoslást holisztikus módon közelíti meg, amelyet az onkológia, a környezeti biotoxinokkal kapcsolatos betegségek és a megelőző egészségügy területén szerzett szaktudás támogat, továbbá foglalkozik a gyermekek jólétével, a mellékvesék problémáival, az emésztéssel, a fáradtsággal és a hormonokkal.

2009-ben az ILAD ösztöndíjasaként Dr. Wood egy, a kullancsok által terjesztett betegségekről szóló tanulmányt végzett olyan neves szakértőkkel, mint Dr. Richard Horowitz, Dr. Quincai Zhang és Dr. Bernard Raxlen. Jelenleg ösztöndíjasként Dr. Ritchie Shoemaker-rel, a penészgombák/biotoxinok szakértőjénél folytatja tanulmányait. Emellett megfigyelőként és önkéntesként dolgozott Észak-Amerika néhány legfontosabb integratív rák-klinikáján, köztük az Issels, a Medicor és az Amerikai Rákellenes Társaságnál.

Országosan elismert természetgyógyász szakértőként számos észak-amerikai televíziós csatornán, például a FOX, az NBC, az ABC és a CW csatornákon szerepel.

Szabadidejében szívesen zenél, és a Miami Lyric Opera énekese.

Tudj meg többet Dr. Eric Wood-ról és munkájáról:

www.drericwoodnd.com

Facebook

LinkedIn

Természetgyógyász szakértőnk, Dr. Eric Wood a következő terméket ajánlja: Complete Biotics

Dr. Eric Wood
a következő terméket ajánlja
A megfelelő tanácsokkal és információkkal mindenkinek sikerül - neked is!
Add meg email címed az ingyenes tanácsokért, melyek már több, mint 10.000 embernek segítettek.
Legyünk barátok