A születésnapi akció 00:00:00 múlva jár le. Lépj be a webáruházba ITT! 👉
Főoldalra / Rólunk

Rólunk

Gratulálunk!

Fellélegezhetsz!

Vége a csoda megoldások keresgetésének, lehetetlen diéták próbálgatásának, a neten való kutakodásnak és a reménytelenségnek a plusz kilókkal szemben. Ezért ülj le szépen, vegyél egy nagy levegőt és olvass tovább.

Örülünk neked!

Ott vagy, ahol hiszünk benned!

HISSZÜK

  • hogy lehet olyan álom alakod, amit szeretnél, mégpedig örökre,
  • hogy ennek elérésére az egyetlen módszer az egy egészséges módszer, csodabogyók és őrült diéták nélkül,
  • hogy lehet annyi energiád, mellyel fantasztikus eredményeket érhetsz el munkádban, az iskolában, hogy játszhatsz gyerekeiddel vagy futhatsz az unokák után,
  • hogy újra be tudod gombolni az a szuper famert, melyet még iskolás korodból őrizgetsz,
  • hogy újra vonzónak érezheted magad bőrödben,
  • hogy végre olyan feszes és izmos tested lehet, mellyel örömmel várhatod a nyarat, amikor fürdőruhába ugorhatsz,
  • hogy mindezt egyszerű és szórakoztató módon érheted el.

KI HISZI

Mihály és a Golden Tree csapata. Együtt legyőzhetetlen csapatot alkotunk, aki segít neked, hogy soha többé ne kövesd el újra a régi hibákat és ne kerülj ki vesztesen a kilókkal vívott csatából. Okleveles személyi edzőink, akik a sporttal és az egészséges étrenddel együtt lélegeznek, okleveles holisztikus edző az egészséges életmódért.

Túl vagyunk már jónéhány hivatalos és nem hivatalos átalakuláson. Ennek ellenére minden nap tanulunk valami újat, fejlődünk, hiszen ez a szenvedélyünk és a legjobb támaszod szeretnénk lenni.

Bízhatsz bennünk.

Ahogy már több, mint 15.000 teszik Európa szerte.

Talán már túl vagy néhány próbálkozáson, támaszkeresésen és segélykiáltáson, de a végén mindig csalódnod kellett, mert problémáidra nem találtál megoldást és nem kaptál választ túlsúllyal kapcsolatos kérdéseidre sem. Mi mindig melletted állunk. Mélységesen együtt érzünk veled, hiszen mi is megjártuk már ezt az utat és ígérjük, hogy veled tartunk az átalakulásod során.

HOGYAN

Együtt fogjuk elsajátítani és megérteni a sikeres átalakulás alapjait. Heti és napi bejegyzésekkel, videókkal, ingyenes kihívásokkal és személyes tanácsadással, folyamatosan megosztva veled tudásunkat és tapasztalatainkat. Függetlenül attól, hol tartasz éppen, hogy az egészséges étrend és edzések számodra még csak egy ködös ismeretlen vagy már kész szakértője vagy. Ott találkozunk, ahol épp tartasz az utadon.

A különféle gyenge minőségű és olcsó étrendkiegészítőkkel telített piacon a legjobb és legjobb minőségű készítményeket szeretnénk kínálni. A mércét nagyon magasra tettük, számunkra csakis a legjobb a megfelelő minőség, hiszen testünk a legjobbat érdemli.

Ezen kívül van még egy titkos hozzávalónk a sikeres átalakuláshoz a Golden Tree-nél. Jó, annyira nem is titkos. Kitalálod, mi az?

Szeretnénk, ha jól éreznéd magad!

TE + MI = TÖKÉLETES TEST

Most te jössz. Igen, ideje felállni, felüljerejedni a félelmeiden, kétségeiden, és hagyni, hogy kézen fogva, mint a legjobb edző, barát és tanácsadó, célba juttassunk.

Golden Tree

Gersi Mihály

MIHÁLYRÓL

Gersi Mihály a fizikai átalakulás és a fogyás elismert szakértője.

Mihály emellett nemzetközi minősítésű személyi edző, társalapítója az aktív és egészséges életmóddal foglalkozó Golden TREE portálnak, amelyet havonta több mint 100 000 olvasó keres fel.


Olvass többet ...
A megfelelő tanácsokkal és információkkal mindenkinek sikerül - neked is!
Add meg email címed az ingyenes tanácsokért, melyek már több, mint 10.000 embernek segítettek.
Legyünk barátok