🚚 Ingyenes szállítás 37 990 Ft felett | ✅ 100% elégedettségi garancia
Főoldalra / Rólunk

Rólunk

Gratulálunk!

Fellélegezhetsz!

Vége a csodák utáni kutatásnak az interneten kattintgatva, így hát először is ülj szépen le, lazíts és olvass tovább!

Örülünk, hogy velünk vagy!

Egy olyan környezetben vagy, ahol hiszünk benned.

HISSZÜK, HOGY:

 • igenis jól érezheted magad a testedben.
 • hogy olyan alakod lehet, amilyet szeretnél, mégpedig örökre;
 • hogy elegendő önbizalmad lehessen;
 • hogy annyi energiád legyen, amennyit csak akarsz, és fantasztikus eredményeket érhess el, függetlenül attól, hogy mivel
 • foglalkozol az életedben (mind üzleti, mind személyes téren);
 • hogy újra kényelmesen gombolhasd be egykori kedvenc farmered;
 • hogy újra vonzónak érezd magad a bőrödben;
 • hogy tested végre feszes, izmos lehessen, és alig várd a nyarat, amikor fürdőruhába ugorhatsz;
 • és hogy mindezt egyszerű és szórakoztató módon érhesd el.

Hisszük, hogy előbb vagy utóbb az élete során minden ember szembesül azzal a ténnyel, hogy az egészség és a jó közérzet érdemlik a legnagyobb figyelmet az életben.

És bár a többség fiatal korban mind az egészséget, mind az általános jó közérzetet magától értetődőnek veszi, előbb-utóbb aztán mindenki rájön, hogy ez messze nem így van.

Az is hamar világossá válik, hogy nem számít, min dolgozol az életben, csak akkor tudod érvényesíteni valódi képességeidet, ha az életed a siker ezen két pillérén támaszkodik.

Nos, azért vagyunk itt csapatunkkal, hogy ezt biztosítsuk számodra.

KI GONDOLNÁ?

A Golden Tree csapata szinte verhetetlennek számít, aki segít egyszer és mindenkorra legyőzni azokat a problémákat, amelyek egyébként nap mint nap rontják el a hangulatodat és a közérzetedet, és amelyek úgy tűnik, hogy az évek során már szinte a mindennapjaid részévé váltak.

Elkötelezett egyének és egy szakértői csapat segítségével bebizonyíthatjuk, hogy ez messze nem így van. Nem számít, hogy életed melyik szakaszában jársz, tudnod kell, hogy megfelelő döntésekkel visszanyerheted jó közérzetedet, és egészséges önbizalomra tehetsz szert.

Én pedig bebizonyítom, hogy 100%-ban megbízhatsz bennünk.

Úgy gondolom, hogy talán már több sikertelen próbálkozásod is volt, hogy támogatást és segítséget találj, de minden alkalommal csak csalódás ért és úgy érezted, nem ért meg senki. Nos, ma végre eljött az a nap, amikor szerencsére mindez teljesen megváltozik.

Szeretnéd tudni, hogy miért?

Azzal a céllal, hogy a lehető legtöbb embernek segítsünk, azt a célt tűztük ki magunknak, hogy a kulcsfontosságú megoldásokat egy helyen gyűjtjük össze, amelynek segítségével bárki számára könnyedén leküzdhetőek azokat a kellemetlenségek, amelyek az élet kellemetlen velejárójává váltak.

Nem titok, hogy ez egy merész és lehetetlen küldetés sokak szemében, de mi biztosak vagyunk benne, hogy sikerül elérnünk a célunkat. Mégpedig azért, mert az eddigi eredmények azt mutatják, hogy egyértelműen jó úton járunk.

Meggyőződésünk, hogy minden egyes ember hatalmas erővel bír és képes életét egy jelentősen magasabb szintre emelni, ha egy megfelelő csapat és minőségi termékek segítik ebben.

Mindezt igazolják és megerősítik a személyes tapasztalatok.

CÉGTÖRTÉNET

Csakúgy, mint te, én is mindig össze voltam zavarodva és teljesen elveszettnek éreztem magam az étrendkiegészítőket kínáló oldalak böngészése során.

Rengeteg különböző márka, több száz hasonló termék és a valós információk hiánya arra kényszerített, hogy órákon át olvasgassam a különböző anyagokat ahhoz, hogy végül rájöjjek, mire is van szükségem.

Nos, minden befektetett energiám ellenére sokszor voltam nagyon csalódott, mert a nagy nehezen kiválasztott termékek mégsem hozták meg a kívánt eredményeket.

Mindezek a tapasztalatok egyértelművé tették számomra, hogy itt az ideje egy jelentős változásnak, ugyanis teljesen biztos voltam abban, hogy nem vagyok egyedül, aki a megfelelő információk és hatékony megoldások hiányával küzd.

Ezért döntöttem úgy valamivel több, mint kilenc évvel ezelőtt, hogy két barátommal közösen elindítunk egy projektet, amely örökre megváltoztatta az életünket, és ezzel együtt még sokakét, akik bizalmat adtak nekünk.

Közös erővel fogtunk egy történetbe, amely mostanra már több, mint tíz európai országban terjeszkedett el, és nap mint nap változtatja meg mindazok életét, akik a lehető legjobb fényükben szeretnének tündökölni.

KÜLDETÉSÜNK

A Golden Tree márkanév alatt egyesített minőségi oktatási tartalmakkal, táplálékkiegészítő készítményekkel és bőrápolási termékek kombinációján alapuló holisztikus megközelítéssel szeretnénk minden egyes embert segíteni az úton:

 • egy egészségesebb szervezet,
 • a kitűnő közérzet,
 • az egészséges mértékű önbizalom,

és következésképp képességeik maximális kihasználása felé vezető úton.

Nem titok, hogy rendkívül kritikusak vagyunk, és csak a legjobb minőséggel elégszünk meg, hiszen a tested ezt érdemli.

Tudatában vagyunk azonban annak, hogy csak akkor érhetünk el magasröptű célokat, ha minden lépésnél szemmel tartjuk azokat a fő értékeket, amelyek az általunk alkotott értékek apró részleteiben is tükröződnek.

ÉRTÉKEINK

Ezek pedig a következők:

 • szakértelem,
 • innováció,
 • szolidaritás,
 • őszinteség,
 • kitartás,
  és
 • hitelesség.

Ezeknek az értékeknek és a bizalmukat belénk vetők egyre népesebb táborával együtt dolgozunk azon, hogy egy olyan történetet írjunk, amely meghódítja Európát.

Egy történet, amely bizonyítja, hogy a megfelelő csapat támogatásával sokkal többet érhetsz el, mint amit valaha is elképzeltél, és amely által pozitív hatással lehetsz a körülötted élőkre is.

Természetesen ez csakis úgy működik, ha jól érzed magad a testedben, sok energiád van, és egészséges önbizalommal büszkélkedhetsz.

És ha adsz nekünk esélyt, mi mindebben segítünk neked termékeinkkel, egy csapatként.

És ne feledd…

A te tested,

a te életed,

a te döntésed.

Gersi Mihály

Vezérigazgató és társalapító

A megfelelő tanácsokkal és információkkal mindenkinek sikerül - neked is!
Add meg email címed az ingyenes tanácsokért, melyek már több, mint 10.000 embernek segítettek.
Legyünk barátok