Exklúzív kedvezmény már csak 00:00:00 🤩 Spórolj további 20%-ot a "spring20" kóddal 👉
Főoldalra / Szakértők / Dr. Mitja Mächtig

Dr. Mitja Mächtig

Ortopéd sebész szakorvos

Dr. Mitja Mächtig ortopéd sebész szakorvos. A Rožna Dolina Sebészeti Szanatóriumban és a Nova Gorica-i Dr. Franca Derganca Általános Kórházban dolgozik, ahol számos sebészeti beavatkozást végez.

Szabadidejében moderátorként segít az embereknek a med.over.net-en, a legnagyobb szlovén portálon, ahol az érdeklődők ortopédiai és idegsebészeti kérdéseire válaszol.

Ezen kívül speciális járóbeteg kezelést végzek, szabadidőmben pedig moderátorként segítek az embereknek az egyik nagy fórumon, ahol válaszolok az olvasók kérdéseire ortopédiai és idegsebészeti témákban. A HDD Sij Acroni Jesenice orvoscsapatának is tagja, szabadidejében pedig moderátorként segíti az embereket a med.over.net-en, a legnagyobb szlovéniai portálon, ahol a felhasználók ortopédiai és idegsebészeti kérdéseire válaszol.

Dr. Mitja Mächtig emellett az NCSF (National Council on Strength & Fitness) nemzetközi engedéllyel rendelkező személyi fitneszedző, valamint a nemzetközileg elismert AFP (Association of Fitness Professionals) tagja, ahol sportorvoslásról és funkcionális anatómiáról tart előadásokat.

dr Mitja Maechtig

Ortopéd sebész szakorvosunk, Dr. Mitja Mächtig a következő terméket ajánlja: Active Move

Dr. Mitja Mächtig
a következő terméket ajánlja
A megfelelő tanácsokkal és információkkal mindenkinek sikerül - neked is!
Add meg email címed az ingyenes tanácsokért, melyek már több, mint 10.000 embernek segítettek.
Legyünk barátok