Exklúzív kedvezmény már csak 00:00:00 🤩 Spórolj további 20%-ot a "spring20" kóddal 👉
Főoldalra / Szakértők / Alja Malis

Alja Malis

A várandósság és a szülés utáni mozgás és testedzés specialistája
NCSF, CPT, AFP, DNS, FMS személyi edző
Az Exercise Clinic alapítója

Alja Brina és Nika Luna anyukája, valamint az Exercise Clinic alapítója és vezetője. Első alkalommal császármetszése, másodszorra pedig hüvelyi szülése volt, miközben számos olyan problémát tapasztalt, amelyekkel a modern anyukák is szembesülnek, a medencefájdalomtól és a szimphysis pubistól a diastasis recti-ig (a hasizmok szétnyílása), és amelyeket ő maga is sikeresen rehabilitált, és több ezer más anyukának is segített ebben.

Sikeres problémamegoldása az emberi test holisztikus működése iránti mélységén és széles látókörén alapul, és érdeklődése az emberi test egységként történő működésére irányul, beleértve az egyén testtartását, az egészséges táplálkozást, a helyes légzést, a stresszkezelést és az agyműködés erősítését.

Alja szerint: „Az vagyunk, ahogy „mozgunk”, amiket eszünk és amiket gondolunk.” Testünk úgy formálódik, ahogyan használjuk. Néha elveszítjük használatához a belső iránytűnket, pedig a problémák megoldásához vezető legnagyobb lépés a „testtudatosság”. Amikor ennek tudatában vagyunk, már félúton vagyunk.

A megfelelő tanácsokkal és információkkal mindenkinek sikerül - neked is!
Add meg email címed az ingyenes tanácsokért, melyek már több, mint 10.000 embernek segítettek.
Legyünk barátok