🚚 Ingyenes szállítás 37 990 Ft felett | ✅ 100% elégedettségi garancia
Főoldalra / Szakértők / Dr. med. Darija Strah főorvos

Dr. med. Darija Strah főorvos

Szülész- nőgyógyász szakorvos

25 éve keresi az új megoldásokat és kezeléseket a nők számára az élet minden szakaszában. Ő a Strah-PCOS Klinika magándiagnosztikai központ alapítója Domžale-ban, és szakértői tudásával segítséget nyújt minden női egészségügyi problémával kapcsolatban.

Dr. DARIJA MATEJA STRAH orvos, nőgyógyász és szülész szakorvos 1994 januárjában végzett az Általános Orvostudományi Karon, és a következő két évben 12 hónapos szakmai gyakorlatot és kötelező továbbképzésként másodlagos szakmai gyakorlatot végzett.

A ljubljanai Nőgyógyászati Klinikán és a londoni King’s College Hospital Schoolban Kypros Nicolaides professzor felügyelete alatt nőgyógyászatra és szülészetre szakosodott.

A magzat morfológiai vizsgálata a második trimeszterben című szakdolgozat, amelyet Tončka Završnik, Dr. med. spec. nőgyógyász és szülész szakorvos irányításával készített, a későbbi szakorvosi ultrahangos képzés alapját képezte, és tartalmazta a londoni tartózkodása alatt szerzett mélyreható ismereteket, beleértve a magzati szív ultrahangos vizsgálatának elveit, amely az egyik legfontosabb és szakmailag legnehezebb vizsgálatnak számít. Szakvizsgáját 2001. május 8-án kitüntetéssel tette le.

2001 és 2008 között a domžale-i egészségközpontban dolgozott nőgyógyász és szülész szakorvosként.

2009 óta a Strah Diagnosztikai Központban dolgozik a nőgyógyászati és szülészeti osztály szakorvosi vezetőjeként.

Darija-Strah-s

Szakmai munkájáért és 20 éves aktív munkájáért Milojka Kolar egészségügyi miniszter 2015-ben az alapellátási szakdolgozói címet adományozta neki.

További információk Dr. Primarij Darija Mateja Strahról és munkájáról:

www.strah.si/o-primarij-dariji-strah/

Linkedin

Nőgyógyászati és szülészeti szakértőnk, Primarija Darija Mateja Strah, MD, PhD, a következő terméket ajánlja: My Cycle.

A megfelelő tanácsokkal és információkkal mindenkinek sikerül - neked is!
Add meg email címed az ingyenes tanácsokért, melyek már több, mint 10.000 embernek segítettek.
Legyünk barátok