🚚 Ingyenes szállítás 37 990 Ft felett | ✅ 100% elégedettségi garancia
Főoldalra / Szakértők / Dr. Matic Fabjan

Dr. Matic Fabjan

Plasztikai sebész

Dr. Matic Fabjan a plasztikai-, helyreállító- és esztétikai sebészet specialistája. Társalapítója az Estetika Fabjan klinikának, ahol az elmúlt két évtizedben több, mint 10 000 páciensnek segítettek. Esztétikai sebészettel, ambuláns esztétikai eljárásokkal és lézeres eljárásokkal is foglalkozik.

Dr. Fabjan aktív tagja a Nemzetközi Esztétikai Plasztikai Sebészeti Társaságnak (ISAPS – International Society of Aesthetic Plastic Surgery). Az egészséges életmód, a kiegyensúlyozott táplálkozás és a sport elkötelezett híve, szabadidejében pedig családjával a hegyekben, kerékpározás közben vagy a tengerparton futhatsz össze vele.

Dr. Fabjan szakterületei specialistája. Mivel az egészség és a jó közérzet nagyon fontos számára, négy rendkívül hatékony termék tervezésében működött közre: az Ageless krém, a Premium Collagen Complex kollagén alapú étrendkiegészítő, a Spotless szérum és a Bloom testápoló.

matic-fabjan

A plasztikai-, helyreállító- és esztétikai sebészet szakértője, Dr. Matic Fabjan a következő terméket ajánlja: Premium Collagen Complex, Ageless, Bloom, Spotless.

Dr. Matic Fabjan
a következő terméket ajánlja
A megfelelő tanácsokkal és információkkal mindenkinek sikerül - neked is!
Add meg email címed az ingyenes tanácsokért, melyek már több, mint 10.000 embernek segítettek.
Legyünk barátok