Ne feledd 🧐 Új fejezet kezdődik a történetünkben 👉 “Olvasd el itt”
Főoldalra / Receptek / Tízórai / Pörkölt mogyoró
 

Pörkölt mogyoró

Elkészítési idő: 2 perc
Sütési idő: 15 perc
Megjelenés ideje: 02/08/2022
Pörkölt mogyoró
Hozzávalók
  • Törökmogyoró

Bevallom, mielőtt ezt a receptet elkészítettem volna, valami mást terveztem, de annak a receptnek várnia kell 😉 Miért?

Mert a recept alapja a pirított mogyoró, de sajnos túl gyorsan elfogyott (majd megtudod, hogyan, amikor elkészíted ezt a rágcsálnivalót).

Elkészítés:

  1. Ez az őrülten finom snack a legegyszerűbb recept kategóriában is versenyezhet.
  2. Szükséged lesz egy sütőre (175 fokra előmelegítve), egy tepsire, sütőpapírra… és persze mogyoróra.
  3. Helyezd a sütőpapírt a tepsire, és tedd rá a mogyorót, szépen elrendezve. Tedd az egészet a sütőbe 15 percre. A mogyorót sütés közben kicsit megkeverheted.
  4. 15 perc múlva vedd ki a sütőből, terítsd egy konyharuhára (válassz olyat, amit már nem sajnálsz), és hajtogasd össze. Ezután rázd össze a mogyorókat, hogy eltávolítsd a héját, és máris egy nagyszerű rágcsálnivalót kapsz.

A pirított mogyoró önmagában is fogyasztható, de adható turmixhoz, vagy…. nos, ez a recept maradjon egyelőre titokban 😉

Jó étvágyat!


Megosztás a közösségi médián

Mihályról

Gersi Mihály, az egészséges életmódról szóló Golden TREE portál társalapítója, melyet több, mint 100.000 olvasó látogat havonta, valamint a Tökéletes Edzés és a Tökéletes Étrend című sikerkönyvek szerzője.

Olvass többet a szerzőről
A megfelelő tanácsokkal és információkkal mindenkinek sikerül - neked is!
Add meg email címed az ingyenes tanácsokért, melyek már több, mint 10.000 embernek segítettek.
Legyünk barátok