🚚 Ingyenes szállítás 37 990 Ft felett | ✅ 100% elégedettségi garancia
Főoldalra / Tokeletes test

Tokeletes test

Több évnyi sikeres üzlet után a Tökéletes Test csapata úgy döntött, hogy új utat választ.

A Tökéletes Test portál kezdetben a fogyásra és az alakformálásra összpontosított, a táplálkozási szakértő és márkaalapító, Gersi Mihály tanácsai alapján. Rendszeresen megosztottuk legújabb trükkjeinket a tökéletes test elérésével kapcsolatban, az egészséges táplálkozás új megközelítéseit, a finom recepteket és a tudományos megközelítéseken alapuló leghatékonyabb módszereket.

Ennyi éven át sikeres együttműködést alakítottunk ki sok más, különböző területekre szakosodott szakértővel.

Szakértői körünk folyamatos bővülése miatt úgy döntöttünk, hogy összefogunk: ezentúl az új Golden Tree néven leszünk veletek.

Szeretnénk az EU vezető vállalatává válni, amely ellenőrzött információkkal és minőségi szolgáltatásokkal segíti az egyéneket abban, hogy életüket a jól megérdemelt minőségben élhessenek.

Felismerve, hogy a kiegyensúlyozott táplálkozáson, a rendszeres fizikai aktivitáson és a minőségi pihenésen alapuló optimális életmód megnyitja a kaput az élet tökéletessé tételéhez, illetve egyben végső megoldás a legtöbb egészségügyi problémára, amellyel rengeteg ember szembesül, kötelességünknek érezzük megosztani a tudást másokkal is.

Semmilyen körülmények között nem lehet 100%-ban kihasználni az egyénben rejlő lehetőségeket, ha az életmód nincs a céljaihoz szabva. Maga a felelősség azonban még nagyobb, mert tudjuk, hogy azon kevesek közé tartozunk, akik ennek valóban tudatában vagyunk.

A jövőben még több hasznos tippet, szakértői információt osztunk meg az orvostudomány, a jó közérzet és a gyönyörűen formált test különböző területeiről.

U.i.:. De semmi gond, minden információ, recept és egyéb tartalom továbbra is elérhető lesz az új portálon.

A megfelelő tanácsokkal és információkkal mindenkinek sikerül - neked is!
Add meg email címed az ingyenes tanácsokért, melyek már több, mint 10.000 embernek segítettek.
Legyünk barátok