🚚 Ingyenes szállítás 37 990 Ft felett | ✅ 100% elégedettségi garancia
Főoldalra / Szakértők / Gersi Mihály

Gersi Mihály

A testi átalakulás és az egészséges életmód szakértője

Gersi Mihály, a Golden Tree portál társalapítója, amely az egészséges életmód egyik vezető honlapja, melyet havonta több, mint 200.000 olvasó látogat.

Több, mint 200 cikk szerzője az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozással, az optimális testmozgással és edzéssel, valamint az egyéni teljesítménnyel kapcsolatban.

„Ahhoz, hogy valaki igazán élvezze az életet és kihasználja a benne rejlő lehetőségeket, bármit is csináljon, elengedhetetlen, hogy önmagát, a testét, a jólétét és az egészségét helyezze előtérbe.

Nem csak arról van szó, hogy mert te ezt szeretnéd… Ez kötelességed, hiszen egy olyan egyedülálló lehetőséget kaptál, amelyet egyszerűen meg kell ragadnod.”

Miután több éven át folyamatosan fejlesztette és képezte magát, megismerkedett az egészséges életmóddal kapcsolatos különböző koncepciókkal és nézetekkel, a személyi edzőknek szóló AFP tanfolyam olyan további készségeket adott neki, amelyek segítettek egy holisztikus megközelítés kialakításában, ami elengedhetetlen az ügyfelekkel való sikeres munka során.

Annak érdekében, hogy minél többeknek segíthessen, a portálon kívül ő és csapata öt online programot is létrehozott, amelyek már több mint 25 000 embernek segítettek abban, hogy fittebbek, egészségesebbek legyenek és jobban érezzék magukat.

 

A közösségi médián megtalálsz:

LinkedIn
Facebook

A megfelelő tanácsokkal és információkkal mindenkinek sikerül - neked is!
Add meg email címed az ingyenes tanácsokért, melyek már több, mint 10.000 embernek segítettek.
Legyünk barátok